Google Analytics implementering

Dit udgangspunkt for at optimere brugeroplevelsen og indtjeningen på dit site

Alle dygtige forretningsfolk ved, at jo mere indgående kendskab du har til dine kunder og deres adfærd, jo nemmere er det at optimere din forretning.

Desværre er denne data også noget af det sværeste at indsamle – offline i hvert fald. Online derimod er det en helt anden historie.

Google Analytics giver dig indsigt i de besøgendes adfærd

Med et avanceret webanalyseværktøj som Google Analytics, kan du nemt få indsigt i de besøgendes adfærd på dit site. Du kan spore deres handlinger fra start til slut og identificere, præcis hvor der opstår forhindringer, der resulterer i frafald.

Du får bl.a. også indsigt i, hvordan dine besøgende bliver henvist til dit site, hvilke sider de lander på samt de specifikke trafikilder og sider, der skaber størst og mindst indtjening.

Få mere at vide om implementering af Google Analytics

Få den rigtige opsætning fra starten af

Den indsigt, Google Analytics giver dig, er 100% afgørende for, at du kan optimere brugeroplevelsen og indtjeningen på dit site. Men det beror selvfølgelig på, du får den rigtige opsætning fra starten af, så du rent faktisk sporer de rigtige ting.

Hvis du ikke du får den rigtige data, og i øvrigt forstår at fortolke den, kommer du til at træffe dine beslutninger på et helt forkert grundlag – og så er der absolut ingen pointe i at bruge webanalyse.

Derfor er det altid en god ide at få en ekspert til at hjælpe dig fra starten af, så du trygt kan stole på, at alt er, som det skal være.

Sådan hjælper Atcore dig

Vi hjælper dig med at installere Google Analytics på dit website, så du kan være helt sikker på, at din tracking er i orden, og at dine data er valide. Vi hjælper dig også med at fortolke data og finder frem til de vigtigste indsatsområder på dit website, så du kan foretage målrettede og konkrete optimeringer.

Kort og godt hjælper vi dig med at få mest muligt ud af dine online-investeringer, så du kan nå dine KPI’er og øvrige målsætninger.

Du får bl.a. hjælp til

  • Opsætning af Google Analytics på dit website.
  • Avancerede funktioner som salgssporing og kobling med AdWords.
  • Fortolkning af data og identificering af vitale indsatsområder.
  • Opstilling af benchmark og konkrete målepunkter.
  • Rapportering og effektmåling på diverse tiltag optimeringer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team

Få updates & tips på mail

For Marketing og webansvarlige, der vil sidde forrest i bussen.

CheckNy viden inden for online marketing

CheckKonkrete guides og hjælp til at optimere din forretning

Tilmeld nyhedsbrev