Salg og konvertering

Konvertér din trafik fra besøgende til betalende kunder og aktive brugere

Hvor online marketing handler om at få dine potentielle kunder hen til dit site, handler salg og konvertering om at få så mange af dem som muligt til at foretage en ønsket handling.

At sørge for at besøgende foretager den ønskede handling, er mindst lige så vigtigt som at skaffe trafik. For selv de bedste placeringer i Google, og de højeste besøgstal er i princippet spildt, hvis ikke du kan få dine besøgende til at gøre det, du vil have dem til at gøre, når de lander på dit site.

Få hjælp til at nå dine målsætninger og KPI’er

Selvom salg og konvertering er helt oplagte områder at tage fat i, kan det være rigtig svært og uoverskueligt at komme i gang. Simpelthen fordi der er ufatteligt mange forskellige muligheder og ekstremt mange meninger om, hvordan du opnår det bedste resultat.

Derfor er det en utroligt stor hjælp at få en erfaren partner til at rådgive dig og hjælpe med at indsamle data, lægge strategi og implementere de rigtige tests og løsninger. På den måde kan du træffe kvalificerede beslutninger baseret på dokumenterede og testede metoder.

Kig nærmere på de enkelte områder inden for salg & konvertering og find ud af, hvordan Atcore vil hjælpe dig med at nå dine målsætninger og KPI’er.

Få mere at vide om optimering af salg og konverteringer

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team

Få updates & tips på mail

For Marketing og webansvarlige, der vil sidde forrest i bussen.

CheckNy viden inden for online marketing

CheckKonkrete guides og hjælp til at optimere din forretning

Tilmeld nyhedsbrev