Søgemaskineoptimering (SEO)

Sådan får I mere synlighed, bedre positioner & mere trafik til dit website fra Google

Hvad er søgemaskineoptimering?

Kort sagt er søgemaskineoptimering eller SEO (Search Engine Optimization) betegnelsen for det arbejde, der ligger i at forbedre et websites overordnede synlighed og specifikke placeringer på udvalgte søgeord i søgemaskiner som Google, Yahoo! og Bing.

Det er vigtigt at forstå, at søgemaskineoptimering og betalt annoncering (AdWords) er to helt forskellige ting, og at de to ikke har indflydelse på hinanden. Men vores eksperter kan selvfølgelig hjælpe dig med begge dele.

Derfor er SEO vigtigt

Du kender det sikkert fra dig selv – hvad er det første, du gør, når du skal finde information om et produkt eller en service? Tjekker du telefonbogen? Bestiller du en brochure? Nej, du taster et søgeord eller en sætning i Google, og tjekker resultaterne på side 1.

Lige præcis dette forløb sker mange milliarder gange hver måned verden over. I USA alene bliver der i snit foretaget 30 milliarder Google-søgninger pr. måned – og alt tyder på, at denne tendens ville blive ved med at vokse.

Få mere at vide om søgemaskineoptimering (SEO)

Det betyder, at søgemaskinerne giver dig et kolossalt og aldrig før set potentiale for at nå ud til din målgruppe lokalt såvel som internationalt.

Derfor er det vigtigt at ligge på side 1

Ved en given søgning er det kun 10%, der går videre til søgeresultaterne på side 2. For dig betyder det, at hvis dine konkurrenter befinder sig på side 1 med jeres vigtigste søgeord, og du er på side 2, vil 90% af trafikken gå til dine konkurrenter, mens du må nøjes med de sølle 10% der går videre til side 2.

Hvis det nu er et populært søgeord, der fx tiltrækker 22.000 eksakte søgninger om måneden, går du reelt glip af 19.800 leads eller direkte salg.

Sådan hjælper Atcore dig:

SEO er et kæmpemæssigt og kompliceret område, der er under konstant udvikling. Det, der virkede for 6 måneder siden, er ikke nødvendigvis den optimale løsning i dag. Der er heller ikke nogen standardløsning, der passer til alle – det kommer helt an på virksomheden og målsætningerne.

Vi hjælper dig fra bunden af med at udvikle den rigtige strategi, der vil give størst effekt på lang såvel som kort sigt. Derefter udvikler, varetager og optimerer vi alle SEO-tiltag, så du kan være sikker på, at vi i fællesskab styrer mod dine KPI’er og målsætninger og sørger for størst muligt udbytte af dine online investeringer.

Du får bl.a. hjælp til:

  • Udvikling af den optimale SEO-strategi til din virksomhed og jeres forretningsmål
  • Søgeords-, konkurrent- og adfærdsanalyser
  • Konstant udvikling og optimering af konkret indhold og SEO-kampagner
  • Effektmåling og rapportering
  • Opsætning af Google Analytics så alt kan dokumenteres og spores
  • Kampagner der går lige ind hos søgemaskiner såvel som menneskerFå vores gratis 42 siders guide til SEO

Hvor starter du, når du er på udkig efter et specifikt produkt, service eller virksomhed? Langt de fleste begynder deres søgen på Google.

Vi giver dig et indblik i, hvordan du bliver synlig på Google i de organiske søgeresultater og udnytter det store potentiale, Google giver, til at skabe opmærksomhed hos din målgruppe.

Hent din gratis guide

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team

Få updates & tips på mail

For Marketing og webansvarlige, der vil sidde forrest i bussen.

CheckNy viden inden for online marketing

CheckKonkrete guides og hjælp til at optimere din forretning

Tilmeld nyhedsbrev