Tillykke til vinderne af E-handelsprisen

Ingen kommentarer23. maj 2014 under Nyheder

Tillykke til vinderne af E-handelsprisen

4.6(91.43%) 7 votes

I går afholdt FDIH deres årlige begivenhed, hvor de uddeler E-handelsprisen til de bedste online forretninger i Danmark. Stort tillykke til alle vinderne, der blandt andet inkluderer Brødrende Dahl, Unisport, Autobutler og Saxo.com.

Prisen til Saxo.com for bedste B2C-virksomhed over 30 mio betyder dog særligt meget for os. De er nemlig blandt de første virksomheder til at omfavne Atcore-frameworket. Det betyder, at vi både hjælper dem med at tiltrække relevante besøgende til webshoppen, løfte konverteringerne ved hvert besøg og køb og ikke mindst med at få de rigtige kunder til at vende tilbage.

Store e-handelsforretninger kan lære meget af Saxo.com

Saxo.com er Danmarks største forhandler af bøger online. De forstår at skabe synergi på tværs af kommunikationskanaler og touch points, hvilket er medvirkende til, at de har en kendskabsgrad på 80% og en “perfekt” score på Trustpilot.

Ved ikke kun at fokusere på at tiltrække besøgende og nye kunder, men også at optimere antallet og størrelsen af køb samtidig med at gøre en indsats for at tilfredsstille og fastholde kunderne, har Saxo.com nu placeret sig som nogle af de bedste inden for e-handel.

Om valget af Saxo.com skriver FDIH bl.a. “SAXO.com vinder, fordi de ikke er bange for at prøve nye og innovative tiltag, der tager udgangspunkt i deres kunder, og samtidig have fokus på deres kerneforretning“.

Aktiv brug af data

En af de ting, vi har hjulpet Saxo.com med, er at arbejde intelligent med den data, de (og de fleste andre virksomheder) har tilgængelig. Ved at benytte data, kan virksomheden lettere identificere, hvor det giver mening at optimere.

I en artikel på Børsen fra sidste år, fortæller Saxo.coms marketingchef, Peter Hestbæk, bl.a., hvordan vi netop havde udvidet samarbejdet for at fokusere på mere end blot konverteringsoptimering. Dette inkluderer anskaffelsen af flere kunder, få dem til at købe mere samt hjælpe med at få dem til at komme tilbage.

Endnu engang stort tillykke med prisen, der er resultatet af Saxo.coms store arbejde og proces, som vi er stolte over at få lov at være en del af.

Boost salget i din webshop

Alle webshops og deres kunder er unikke. Du kan lære rigtig meget af de store pristageres tilgang til tingene, men for at få det optimale ud af din online tilstedeværelse, giver det bedst mening at få en dedikeret gennemgang af, hvor der er størst potentiale i at optimere. Kontakt os ved at skrive til hej@atcore.dk eller ring til 6060 4444 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Tillykke til vinderne af E-handelsprisen
4.6(91.43%) 7 votes

Tags: ,

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team