Tak for 2013 fra Atcore-teamet

(1) Kommentar30. december 2013 under Aktuelt

Tak for 2013 fra Atcore-teamet

4.3(86.67%) 3 votes

Et nyt år ligger lige rundt om hjørnet. Du har været med til at præge dette år, og vi vil gerne runde året af med at opdatere dig på, hvordan vi har udviklet os.

Året startede med en flytning til vores nye lokaler på Århusgade, som du nok har bemærket, hvis du er kunde eller på anden måde har forbindelse til os. Hvis du er skuffet over ikke at være inviteret til housewarming, kan du begynde at glæde dig igen. 2013 har nemlig været så travlt et år, at vi endnu ikke har afholdt den.

Atcore er vokset markant i 2013, på alle leder og kanter. Det har været et godt år for os med mange spændende projekter, nye tiltag, kunder, partnere og medarbejdere. Tak, fordi du er en del af det!

Interessante kunder

Vi mærker et stort behov i markedet for at tænke digitale kanaler i en forretningsmæssig kontekst. Vores kunder er mere end nogensinde opsat på at skabe mere forretningsværdi af deres digitale aktiviteter. 2013 har været året, hvor vi har udvidet vores ydelser inden for strategisk rådgivning og digital forretningsoptimering, og det har vi kunne mærke i vores samarbejde med vores kunder.

Udover, at vi har udvidet samarbejdet med kunder som Jobzonen, Saxo.com og Q8 har vi også indgået samarbejde med en del nye spændende kunder. Senest de to globale virksomheder Coloplast og Schneider Electric.

Vi ser naturligvis frem til at fortsætte denne tendens i 2014 og fortsat skabe værdi for vores kunder.

Spændende partnerskaber

Vi har også i år forsøgt at understøtte vores værdiskabende arbejde ved at indgå relevante partnerskaber. Især partnerskaber inden for marketing automation og datadrevet marketing har været med til at styrke vores ydelser på netop disse områder.

Vi har bl.a. indgået partnerskab med Marketo, en af verdens førende leverandører inden for marketing automation, der gør os blandt de stærkeste i markedet inden for rådgivning om marketing automation og dialog marketing.

Ligeledes har vi udvidet vores strategiske partnerskab med Google. Som én af Google største partnere i Danmark, har vi længe været certificeret AdWords partner med Google. Med vores erfarne Analytics-afdeling og data-baserede rådgivning var det derfor nærliggende også at blive Google Analytics Certificeret Partner. Det betyder ikke kun en blåstempling af vores analysearbejde, men giver os også nogle spændende fordele i forhold til de kunder der bruger Google Analytics. Bruger du Google Analytics, så giv os et kald og hør nærmere om, hvad det betyder for Jer.

Til sidst er vi desuden blevet partner med Komfo, der bl.a. har resulteret i årets mest besøgte infografik. Derudover betyder partnerskabet, at vi bedre kan rådgive dig på tendenser og muligheder på diverse sociale medieplatforme samt Komfos platform. Komfo sørger for, at partnere løbende bliver undervist i optimering af tilstedeværelsen på bl.a. Facebook, hvilket giver dig kvalificeret og opdateret rådgivning.

Vi arbejder desuden hårdt på et par nye partnerskaber, der især kommer vores enterprise-kunder til gode i 2014.

Fokus på landingpageoptimering

Vi har i 2013 igen delt rigtig meget viden med dig. Udover at dele gode råd og holdninger om alt fra SEO til sociale medier, har vi også haft fokus på evnen til at konvertere den trafik, virksomheden får på diverse digitale platforme – især websitet.

Et af vores mest velbesøgte emner var vores forklaring af landingpageoptimering (LPO). Den har sat fokus på, at det kan være langt mere værdiskabende at optimere en eksisterende side i stedet for at igangsætte et kæmpe redesign. Der er for alvor ved at komme fokus på værdien af LPO og Conversion Rate Optimization (CRO), hvor vi har landets stærkeste Team og erfaringer fra flere hundrede test på danmarks største digitale forretninger.

I forbindelse med infografikken udgav vi desuden en gratis guide til LPO, der allerede er downloadet af mere end 400 marketingansvarlige i danske virksomheder.

Vi giver dig den ultimative guide til at optimere dine landingpages. Guiden gennemgår bl.a. de otte mest givende steder at optimerer samt et helt afsnit omkring optimering af sider til Mobil. Download din Ultimative Guide til Landingpage optimerings her

Og udover det, har vi fået samlet alle vores populære Whitepapers og Guides på ét sted: http://atcore.dk/boger-guides/

Tak for at være med til at dele budskabet om alt vores materiale. Du kan glæde dig til 2014, hvor vi allerede nu har mange spændende nye bøger og guides klar.

Nye medarbejdere

Som nævnt mærker vi stor efterspørgsel i markedet ift. datadrevet og værdiskabende marketing samt digital strategisk rådgivning. Den efterspørgsel er en primær årsag til, at vi igen i år er vokset på medarbejdersiden.

Både vores projektledelse-, Search-, RTB-afdeling og ikke mindst Analytics-afdeling er udvidet med en masse nye dygtige og erfarne kolleger. Derudover har vi fået Marc Sårde som ny bureaudirektør. Marc kommer fra et af nordens største bureauer og skal med sin erfaring være med til at sikre, at vi også fremadrettet genererer endnu mere værdi i samarbejde med og for vores kunder.

Vi forventer herudover at kunne byde velkommen til endnu flere af Danmarks stærkeste digitale kompetencer i 2014. Medarbejdere, der skal være med til at løfte Atcore, og vores samarbejde med dig, yderligere.

Se alle de nye (og gamle) medarbejdere her.

Vi ser frem mod det nye år, og glæder os til flere gode oplevelser med dig. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål i det nye år, er du velkommen til at skrive til hej@atcore.dk eller ringe til 6060 4444.

Rigtigt godt nytår 2014 fra hele Atcore-teamet!

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Tak for 2013 fra Atcore-teamet
4.3(86.67%) 3 votes

Tags:

Kommentarer

  1. Ole Gregersen siger: 30. december 2013

    Tak for guiden, jeg glæder mig til at læse den. Mvh. Ole G.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team