Tak for 2011

Ingen kommentarer29. december 2011 under Allgemein

Tak for 2011

5(100%) 2 votes


2011 var et år, hvor verden ændrede sig markant for mange mennesker ude i verden. Både i form af tragedier, revolution og udvikling.

Hos Atcore har det været et år, hvor vores medarbejderstab er vokset eksplosivt. Fra at være 8 på kontoret i slutningen af sidste år, starter vi 2012 med at være 18 og inden februar kommer vi helt op på 20. Personligt er jeg glad for, at vi trods alt også har fået mere østrogen indenfor.

Derudover vil vi gerne sige mange tak til de mange spændende kunder, der har vist os tillid og engageret os i at hjælpe dem med at få flere besøgende, samt flere og gladere kunder i 2011. Vi ser frem til at fortsætte indsatsen til næste år.

Mange tak for i år. I videoen fra Zeitgeist, kan du genopleve året der er gået.

 

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Tak for 2011
5(100%) 2 votes

Tags: ,

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team