SEOnsdage: Samlet ét sted

Thomas Rode om brandsøgninger

(4) Kommentarer28. marts 2012 under SEO

SEOnsdage: Samlet ét sted

5(100%) 3 votes


I sidste uge sluttede vi denne omgang af SEOnsdag af med videoen om brandsøgninger vs. ikke-brandsøgninger. I alt har vi udgivet 5 videoer med Thomas Rode, der taler om forskellige aspekter af søgemaskineoptimering. I denne uge har vi samlet dem eet sted.

Fremtidens SEO

SEO vs. SEM

Duplicate Content

Sociale mediers indflydelse på SEO

[TILFØJELSE: Jeg kommer til at sige, at deling på sociale medier har samme indflydelse som links, og det har de dog ikke helt. Det, der skal forstås, er, at de påvirker dit resultat i søgemaskinerne på samme måde, som links gør det, men de har dog ikke samme effekt som links (endnu?) – Thomas]

Brandsøgninger vs. ikke-brandsøgninger

Kunne du tænke dig at lære mere om SEO? Så send Thomas en e-mail med et emne, du ønsker belyst nærmere, så tager vi dit forslag med til næste omgang optagelser.
Er SEO et helt nyt begreb for dig, og har du svært ved at overskue, hvor du skal starte? Så har vi skrevet et blogindlæg, der får dig godt i gang med SEO.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

SEOnsdage: Samlet ét sted
5(100%) 3 votes

Tags: , , , ,

Kommentarer

  1. […] SEOnsdage […]

  2. […] om SEO? Hvis du er nybegynder kan du komme godt igang ved at se her. Du kan også dykke ned i vores SEO videoer, hvor vores SEO specialist, Thomas, tegner og fortæller. Du kan også læse om Googles nyeste […]

  3. 8 ting der kan ødelægge din SEO siger: 17. september 2012

    […] du vil vide mere om SEO kan du se videoer af vores SEO director, Thomas Rode her. Du kan også få 7 hurtige tips til at søgemaskineoptimere dit […]

  4. Mikkel siger: 30. januar 2013

    Med hensyn til sociale mediers indflydelse på google-ranking, så går jeg ud fra Google+ bliver prioriteret over Facebook?
    Facebook skulle efter sigende være blevet downgraded en hel del i Google’s algoritme, så det virker umiddelbart som om, at en moderat tilstedeværelse på Google+ trumfer en stærkere tilstedeværelse på Facebook?

Få vores gratis 42 siders guide til SEO

Hvor starter du, når du er på udkig efter et specifikt produkt, service eller virksomhed? Langt de fleste begynder deres søgen på Google.

Vi giver dig et indblik i, hvordan du bliver synlig på Google i de organiske søgeresultater og udnytter det store potentiale, Google giver, til at skabe opmærksomhed hos din målgruppe.

Hent din gratis guide

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team