SEOnsdag: Duplicate content

Thomas Rode om duplikeret indhold

(3) Kommentarer14. marts 2012 under SEO

SEOnsdag: Duplicate content

4.6(91.43%) 7 votes


I dagens udgave af SEOnsdag fortæller vores SEO konsulent Thomas Rode om duplikeret indhold, hvorfor det er dårligt, hvordan det typisk opstår, og hvordan du kan forhindre det.

Vi kører i øjeblikket SEOnsdag som et forsøg, og vil meget gerne høre fra, hvis du har nogle udfordringer i dit arbejde med SEO. Skriv gerne til Thomas med forslag til emner.

Gik du glip af sidste uges SEOnsdag? Der fortalte Thomas om sociale mediers indflydelse på SEO, og ugen før, handlede det om SEO vs. SEM.

Hvis du endnu ikke er kommet i gang med SEO, har vi et blogindlæg for begyndere, og hvis du er mere interesseret i, hvordan søgeoptimering kommer til at se ud i fremtiden, har vi også en video om fremtidens SEO.

God fornøjelse med at blive klogere på søgemaskineoptimering. Glem nu ikke at skrive til Thomas på ts@atcore.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller ideer.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

SEOnsdag: Duplicate content
4.6(91.43%) 7 votes

Tags: , , ,

Kommentarer

  1. Lars siger: 14. marts 2012

    Det er min opfattelse at der sker meget fra søgemaskinernes side i forhold til at håndtere dublikeret indhold. Alt fra Canonical tags til Rel=next og prev.

    Det giver større fleksibilitet til at få tekniske løsninger på plads for det enkelte site. Især dynamisk indholdssites.

  2. […] Duplicate Content […]

  3. […] du glip af de tidligere SEOnsdage? I sidste uge handlede det om Duplicate Content og ugen inden det om sociale mediers indflydelse på SEO. I første uge så vi nærmere på SEO vs. […]

Få vores gratis 42 siders guide til SEO

Hvor starter du, når du er på udkig efter et specifikt produkt, service eller virksomhed? Langt de fleste begynder deres søgen på Google.

Vi giver dig et indblik i, hvordan du bliver synlig på Google i de organiske søgeresultater og udnytter det store potentiale, Google giver, til at skabe opmærksomhed hos din målgruppe.

Hent din gratis guide

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team