Sådan linker du flere AdWords konti til den samme Analytics konto

Ingen kommentarer7. oktober 2011 under Allgemein

Sådan linker du flere AdWords konti til den samme Analytics konto

5(100%) 3 votes

Google har i den nyeste Analytics gjort det muligt selv at linke mere end en AdWords kampagne med en Analytics konto. Det har jo tidligere stadig været en mulighed med Googles hjælp, men det er jo altid rart at kunne ordne tingene selv.

Herunder vil jeg forklare fremgangsmåden så selv din SEO-mand ville kunne gøre det ?

1. Start med at sikre dig at den mailadgang, du benytter, er både tilknyttet AdWords og Analytics – sidstnævnte med administrator rettigheder.

2. For at kunne linke konti skal du have det nye Analytics interface slået til. Det gør du ved at logge ind på den konto, hvor du skal linke og klikke på “Ny Version” (New Version) i toppen af siden. Efterfølgende klikker du igen på “Gør denne version til standard” (Make this version default).
Du vil nu kunne se, at Analytics ændrer udseende, og du er nu igang med det nye Analytics.

 

3. Nu skal du logge ind i Adwords og selvfølgelig med den mail, du lige har brugt til Analytics. Her skal du i fanen Rapportering og Værktøjer (Reporting and Tools), klikke på Google Analytics.

4. Du er nu stadig i AdWords – men i Analytics funktionen. Her skal du nu klikke på tandhjulet i højre hjørne og derefter på linket ”Alle konti” (All Accounts).

 

5. Nu skal du vælge, hvilken konto du vil linke din AdWords konto til.

6. Klik nu på fanen ”Datakilder” (Data Sources), og nu kan du linke din AdWords til Analytics. Når du trykker på ”Opret link til konti,” får du herefter en mulighed for at vælge hvilke af dine Analytics profiler der skal linkes til din AdWords konto.
Nu vil du efterfølgende på denne side se alle de AdWords konti du har linket til den gældene Analytics konto.


HUSK:

Vær opmærksom på at du selv skal slå ”Automatisk tagging” til. Det gør du ved at klikke på fanen ”Min konto” og ”Præferencer” (i AdWords). Derefter ændrer du ”Automatisk tagging” til ”Ja tak”.

Nu er din(e) AdWords konto/konti linket, og du vil efterfølgende begynde at kunne se din AdWords data i Analytics.
God fornøjelse.

Om forfatteren

Christian Thomsen

Senior SEM Specialist (Google Analytics & AdWords Qualified)

Christian er vores Senior SEM specialist og vil berige bloggen med sine mange års erfaring med AdWords samt nye opdateringer i Googles værktøjskasse til optimering af dine søgekampagner. Følg med i Christians indlæg, hvis du vil blive klogere på mulighederne med AdWords
Se profil ›

Sådan linker du flere AdWords konti til den samme Analytics konto
5(100%) 3 votes

Tags: , , , ,

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team