Sådan bruger vi de forskellige sociale platforme [infographic]

(2) Kommentarer16. september 2013 under Infographics, Kommunikation, Sociale medier

Sådan bruger vi de forskellige sociale platforme [infographic]

4.5(90%) 10 votes

Der findes utallige sociale platforme med hvert deres formål, brugergruppe og kommunikationsmuligheder. Dog kan det være svært at overskue præcis, hvordan de adskiller sig fra hinanden, samt hvad de bliver brugt til.

 

Denne infographic giver dig et spiseligt og hurtigt overblik, over nogle af de mest brugte sociale platforme, samt hvordan der bliver kommunikeret på disse. Vi har simplificeret kommunikationen ved at benytte noget så simpelt som en is.

Disse platforme er fremragende værktøjer i din online kommunikation, hvis du forstår at bruge dem rigtigt. En stor del af din sociale mediestrategi er at vide, hvorfor din målgruppe befinder sig på de forskellige platforme, og hvad de forventer af de virksomheder, de følger. Der er fx stor forskel på, om du deler dit indhold på Facebook eller LinkedIn, og hvordan du kommunikerer dette indhold til dine følgere.

Derfor er det vigtigt, at du søger at forstå, hvordan de forskellige platforme fungerer. Med denne oversigt får du et hurtigt værktøj, der hjælper dig med at målrette dit budskab til den rigtige platform og styrke din online identitet.

Infographic: Sådan bruger vi de sociale medier

Er din sociale mediestrategi optimeret?

Hos Atcore hjælper vi dig med en målrettet gennemgang af din tilstedeværelse på sociale medier. Vi sætter fokus på din kommunikation og valg af kanaler. På den måde optimerer du din online indsats, og når dine opstillede KPI’er.

Om forfatteren

Nicklas er Atcores praktikant i efteråret 2013. Her hjælper han bl.a. med grafiske bidder og blogindlæg om kommunikation.
Se profil ›

Sådan bruger vi de forskellige sociale platforme [infographic]
4.5(90%) 10 votes

Tags: , ,

Kommentarer

  1. Thomas Ole Brask Jørgensen siger: 23. april 2014

    Glimrende infografik..

  2. Christine Houge siger: 9. september 2014

    Utrolig interessant og spændende artikel – og lækkert sat op, som fanger én 😉

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team