Resultatet af Movember

Ingen kommentarer1. december 2011 under Allgemein

Resultatet af Movember

5(100%) 1 votes


Efter en måned, hvor mændene på Atcore har ladet skægget stå i den gode sags tjeneste, er det ikke kun tykke larver på (nogle af) deres overlæber, men vi har også fået skrabet en skilling eller to ind.

For ikke at hænge nogen ud, nøjes vi med at liste top tre

3. pladsen går til chefen, Sebastian Gullak med 585,- indsamlet.

2. pladsen får Jacob Elton, der har fået samlet 225,- ind på Movember og 625,- på ik’ kun for skæg. Det bliver i alt 850,- hovedsageligt indsamlet i slutspurten.

1. pladsen går til Christian Thomsen, der har samlet 425,- på Movember og hele 976,- på ik’ kun for skæg – godt hjulpet på vej af en kunde, der gav 1 kr for hver skægstub. Det giver ham en samlet indsamling på 1401,-. Det var desuden Thomsen der fik flest stemmer for det flotteste skæg.

Alt i alt blev det til 3961 kroner for teamets samlede indsats.

Movember resultatet

Ud over fokusset på, og bidraget til forbedringen af mænds helbred, har vi piger været omgivet af gentlemænd hele måneden, og vi ser frem til Movember næste år.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Resultatet af Movember
5(100%) 1 votes

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team