Movember på Atcore

Ingen kommentarer1. november 2011 under Allgemein

Movember på Atcore

5(100%) 1 votes


I anledning af at der bliver sat fokus på mænds helbred, er Atcore tilmeldt Movember og Kræftens Bekæmpelses “ik’ kun for skæg”.
Du kan følge med i udviklingen af de enkelte og samlede skæg på vores nye Facebook fanside, Skæg på Atcore, hvor du i fremtiden vil kunne følge med i de mindre arbejdsrelaterede ting, der foregår hos os.

Mere info

Kræftens Bekæmpelses kampagne “ik’ kun for skæg” går ud på at indsamle penge til kampen mod kræft hos mænd. Her har vores mænd oprettet en konto, hvor du kan støtte deres skæg med 25 til 150 kr. ved at sende en sms.
Movember er den internationale udgave. Det startede i Australien i 2003 og er spredt til hele verden med budskabet om at støtte mænds helbred.

Se traileren for Movember her

Støt Thomas Rodes skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.Atcore bot med skæg
Støt Jarl Hagens skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.
Støt Christian Thomsens skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.
Støt Karsten Lunds skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.
Støt Martin Helbæks skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.
Støt Jacob Eltons skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.
Støt Søren Ruds skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.
Støt Adrian Kaules skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.
Støt Sebastian Gullaks skæg på ik’ kun for skæg eller Movember.

Hvis du gerne vil støtte Atcore samlet i stedet for en enkelt medarbejder, har Atcore botten også sin egen profil. Støt den samlede sag på ik’ kun for skæg eller Movember.

Vi opfordrer naturligvis også alle andre til at oprette deres eget skæg. Del gerne linket til dit skæg med os, så vi kan se, hvor kreativ du er.

God Movember : {D

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Movember på Atcore
5(100%) 1 votes

Tags: , , ,

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team