Hvad er sitelinks og hvordan får du dem frem?

SEO specialist Thomas Rode

Ingen kommentarer10. maj 2012 under SEO

Hvad er sitelinks og hvordan får du dem frem?

4.3(85%) 4 votes


Hvad er sitelinks, og hvad kan du bruge dem til? I dagens video præsenterer jeg kort, hvordan sitelinks fungerer, og hvad du selv kan gøre for at styre de sitelinks, der vises i Googles søgeresultater.

Jeg gennemgår denne gang ikke i dybden, hvad du skal gøre for at sikre dig at have sitelinks på Googles søgeresultatside, men introducerer konceptet, og hvordan du kan manipulere eksisterende sitelinks.

Links

Google Webmaster Tool
SEOnsdage

Stil endelig spørgsmål i kommentarfeltet, eller skriv til mig på tr@atcore.dk, hvis du ønsker noget uddybet eller forklaret.

Om forfatteren

Thomas Rode

Retention Director

Thomas er Atcores specialist inden for Marketing Automation, dialog og e-mail marketing. Han er uddannet fra IT-Universitetet med en Master i E-business og har taget sin bachelor på CBS. Thomas har arbejdet med online salg og digital forretningsoptimering i mere end 9 år. Tidligere som selvstændig med sine egne virksomheder og har de sidste 4 år været hos Atcore.
Se profil ›

Hvad er sitelinks og hvordan får du dem frem?
4.3(85%) 4 votes

Tags: , , , , , , ,

Der er lukket for kommentarer.

Få vores gratis 42 siders guide til SEO

Hvor starter du, når du er på udkig efter et specifikt produkt, service eller virksomhed? Langt de fleste begynder deres søgen på Google.

Vi giver dig et indblik i, hvordan du bliver synlig på Google i de organiske søgeresultater og udnytter det store potentiale, Google giver, til at skabe opmærksomhed hos din målgruppe.

Hent din gratis guide

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team