Favoriblogs fra Atcores SEO konsulent, Digital Director & AD’er

Ingen kommentarer18. oktober 2011 under Allgemein

Favoriblogs fra Atcores SEO konsulent, Digital Director & AD’er

Hvad syntes du? Giv os en rating!


Jeg har samlet teamets absolutte favorit-blogs. Det er en samling af både professionelle værktøjer, inspirations-blogs og personlige interesserer. I denne uge ser jeg nærmere på SEO konsulenten, vores Digital Director og AD’erens favoritter.

Marketing Pilgrim

Mikkel følger med på forskellige blogs om AdWords, bl.a.  bloggen fra Googles Doubleclick og Search Engine Land, men hans favorit er Marketing Pilgrim, der handler om markedsføring på nettet. De kommer både med de seneste nyheder, rygter om hvad der er på vej og anmeldelser af alt, der beskæftiger sig med online marketing.

Marketingpilgrim.com giver et godt all-round overblik over de fleste online-discipliner, og artiklerne er baseret på grundige analyser med insight, data osv.” tilføjer Mikkel, Atcores Digital Director.

Seth’s Blogfavoritblog

Seth Godin er entreprenør, foredragsholder, familiefar og forfatter og får stadig tid til at poste et blogindlæg hver dag, somme tider flere gange om dagen. De er af forskellig længde – nogle er korte og lige til benet – andre er længere og går lidt mere i dybden.

Seth Godins blog er blandt Thomas’ favoritter fordi; “Seths blogindlæg er generelt af dyb fascinerende og inspirerende karakter, og de er et must-read for alle, der arbejder med markedsføring, iværksætteri eller bare gerne vil udvide sit perspektiv”.

Abduzeedo

En velkendt sted at blive inspireret for grafikere er Abduzeedo. Her kan man finde inspiration, tutorials, freebies osv.

Vores AD’er, Søren, siger: “Jeg kan specielt godt lide, at der kommer daglig inspiration op. Det er ikke alt sammen, der er lige fedt, men det er meget rart at få et dagligt bud på noget kreativt.

Søren følger desuden FWG, hvor stilen er en smule anderledes.

Hvad inspirerer dig?

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Favoriblogs fra Atcores SEO konsulent, Digital Director & AD’er
Hvad syntes du? Giv os en rating!

Tags: , , , ,

Der er lukket for kommentarer.

Få vores gratis 42 siders guide til SEO

Hvor starter du, når du er på udkig efter et specifikt produkt, service eller virksomhed? Langt de fleste begynder deres søgen på Google.

Vi giver dig et indblik i, hvordan du bliver synlig på Google i de organiske søgeresultater og udnytter det store potentiale, Google giver, til at skabe opmærksomhed hos din målgruppe.

Hent din gratis guide

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team