Få overblik over Twitter med Analytics Dashboard

Ingen kommentarer12. november 2014 under Twitter

Få overblik over Twitter med Analytics Dashboard

3(60%) 2 votes

Twitter lancerede i juni måned Twitter Analytics Dashboard. Med Twitter Analytics Dashboard har du mulighed for at få et overblik over din aktivitet inden for de sidste 28 dage, ligesom du kan med ‘indblik’ på din Facebookside.

Twitteractivity1

Med Twitter Analytics Dashboard kan du:

  • Klikke på et følgende tweet og se, hvordan dine følgere engagerer sig med netop det tweet.
  • Se hvilke tweets, der får folk til at klikke på din Twitter-profil og derefter følger dig samt antallet af klik på linket, hvis du har vedhæftet et.
  • Downloade dataen i en CSV-fil.

Twitters Analytic Dashboard kan hjælpe dig med at skabe indhold til dine følgere, der kan give genlyd blandt dine følgere og øvrige i form af svar, favoritter eller re-tweets.

Maksimér den organiske trafik med flere tweets

Udover den data, du kan hive ud af Twitter Analytics Dashboard, har Twitter for nylig analyseret 200 virksomheders organiske tweets og rækkevidden for disse tweets. Det drejede sig om forskellige virksomheder i forskellige størrelser og den strategi, de bruger på Twitter.

Twitter fandt frem til, at de virksomheder, der tweeter to til tre gange om dagen, kan nå ud til det, der svarer til 30% af deres følgere på en given uge. Dette indikerer, at din tilstedeværelse på Twitter er vigtig, når det kommer til at maksimere din organiske trafik.

Når virksomheder konsekvent tweeter relevant indhold, er der stort potentiale for endnu højere organisk rækkevidde. Produktet WheatThins opnåede en organisk rækkevidde svarende til 95% af deres følgere ved at tweete to gange om dagen.

Forbedr din strategi på Twitter

Med Twitter Analytics Dashboard kan du få indblik i din organiske trafik samt blive klogere på, hvornår der er behov for betalte kampagner. Udover dette kan du benytte Twitter Analytics Dashboard til at forbedre din strategi:

  • Vær opmærksom på, hvornår på dagen og hvilken dag i løbet af ugen du har det højeste engagement.
  • Analysér hyppigheden af dine tweets – udnyt dataen til at få en fast Twitter-rytme.
  • Hold øje med dine tweets – hvilke er effektive, hvilke er ikke? Det kan være små elementer såsom link i dine tweets, længden af dine tweets, hashtags mm.

Få et billede af dine følgere

Under Followers kan du bl.a. få indsigt i dine følgeres interesser, lokation og kønsfordelingen.

Twitteractivity2

 

På ovenstående billede kan vi se de 5 mest unikke interesser blandt vores følgere, hvor marketing topper med 55%. Derudover kan vi se at 69% af vores følgere er mænd og 31% kvinder og at 26% af dem er lokaliseret i København.

Kom godt i gang med Analytics Dashboard

Har du ikke Twitter Analytics Dashboard på din Twitter-profil endnu, er her en guide til, hvordan du sætter det op. Du kan oprette Twitter Analytics Dashboard via det lille profilbillede, du finder oppe i højre hjørne og derefter i Twitter Ads.

Twitteractivity3

Du vil blive viderestillet til ovenstående side – desværre er Danmark ikke kommet på listen af valgmuligheder, men du kan søge om det via linket her.

Sidder du med generelle spørgsmål om Twitter, kan du måske finde dem her i vores ebog, ‘Twitter for virksomheder’. Er du helt ny på Twitter, kan du læse mere om Twitter her samt se en video om do’s and dont’s på Twitter.

Her hos Atcore benytter vi os selv af dashboards til at give et overblik, når vi f.eks. lægger indlæg op på de sociale medier. Hvis du vil vide mere om, hvordan dashboard kan give dig et overblik over din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på hej@atcore.dk eller ringe på 60604444 til en snak om hvilke muligheder, der passer bedst til din virksomhed.

Om forfatteren

Bettina Madselius Petersen

Inbound Marketing Coordinator


Se profil ›

Få overblik over Twitter med Analytics Dashboard
3(60%) 2 votes

Tags: ,

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team