Dubbler deler din stemme på sociale medier

Ingen kommentarer8. marts 2013 under Nyheder, Sociale medier

Dubbler deler din stemme på sociale medier

5(100%) 2 votes

I kølevandet på Instagrams store succes, har mange app udviklere fået øjnene op for potentialet i applikationer målrettet de sociale medier.

For nyligt introducerede vi Vine, en applikation som lader brugeren skabe 6 sekunders videoklip. Nu er der kommet endnu et skud på stammen med lydoptageren Dubbler.

Hvad er Dubbler?

Dubbler er en mobilapplikation, som giver brugeren mulighed for at optage lyde med en varighed på max. 60 sekunder. Lyden som Dubbler kalder en dub, kan derefter deles på Facebook, Twitter, email og Dubblers eget community. Lig Instagram kan du tilføje filtre til din lyd. Så vælger du f.eks. at synge en fødselsdagsdagssang, kan det gøres med forvrænget stemmefilter.

Lyden kan også tilknyttes et billede. Du kan f.eks. fortælle historien bag et billede, i en dub og dele det samlet som en statusopdatering. Du har ligeledes mulighed for at tilføje billedet som et ‘cover’ for lyden. På den måde kan du differentiere din egen lyd fra andres, hvis den f.eks. optræder i Facebook newsfeed.

Brugerne har indtil videre brugt deres mobiltelefon til bl.a. at fortælle jokes, synge og fortælle historier. Alt sammen på under 60 sekunder.

Der er noget om snakken

Udviklerne Appsurdity, Inc. ser at applikationen giver dig mulighed for at “kommunikere hele din personlighed – som kun stemmen kan.”

Der kan være noget om applikationens enkle formål, for Dubbler er allerede godt modtaget hos amerikanerne, på trods af at applikationen er lanceret uden nogen større form for markedsføring. Applikationen har allerede været downloadet mere end 200.000 gange, 55.000 af disse downloads skete inden for 24 timer.

Et værktøj til storytelling

Der er potentiale for at virksomheder succesfuldt kan benytte applikationen. Lydene kan benyttes i konkurrencer, korte interviews og udtalelser, delt direkte fra telefonen til de sociale medier.

Det er kun et spørgsmål om tid, inden virksomheder benytter lyd som et element i kampen om kundernes opmærksomhed på de sociale medier. Ligesom vi tidligere har set med video applikationen: Vine, kan du benytte Dubbler, som et værktøj til online storytelling og markedsføring. Applikationen kan ligeledes tilføre en ny dimension og personlighed til din virksomheds sociale medier.

Derfor kan Dubbler benyttes af din virksomhed:

  • Lyd er i stand til at fange din brugers opmærksomhed på en unik måde, da det kræver mere fokus fra brugeren, end f.eks. et billede.
  • Modtageren af lyden behøver ikke at have Dubbler – Alle kan modtage lyden.
  • Du kan tilføje en ny dimension til dine billeder, ved at tilføje lyd.
  • Lydens max. varighed på 60 sekunder er nok tid til at din virksomheds budskab kan leveres og samtidig holde modtagerens opmærksomhed.

En veltænkt lyd/billede-kampagne kan derfor skabe god eksponering, hvis den bliver lanceret, mens applikationen stadig er en nyhed på sociale medier.
Delingspotentialet på platforme som Facebook kan også tænkes at blive forbedret, når der kommer en ekstra dimension på i form af lyd.

Det bliver spændende at se, om applikationen bærer nye tendenser for lyd på sociale medier med sig. Dubbler version 2.0 er lanceret den 4 marts. Virksomheder har derfor rig mulighed for at være firstmovers, ved at inddrage dette værktøj i deres social medie strategi allerede i dag.

Om forfatteren

Anne er praktikant hos Atcore, hvor hun hjælper med opsætning af guides, online PR, artikelskrivning og ikke mindst blogindlæg. På bloggen bidrager Anne med indlæg om online markedsføring og sociale medier. Anne har en baggrund indenfor Multimediedesign og E-konceptudvikling
Se profil ›

Dubbler deler din stemme på sociale medier
5(100%) 2 votes

Tags:

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team