Do’s & don’ts på sociale medier

Bliv klogere på sociale medier

(2) Kommentarer11. april 2012 under Facebook, LinkedIn, Sociale medier, Twitter

Do’s & don’ts på sociale medier

5(100%) 3 votes


For et par måneder siden kørte vi en videoserie om sociale medier. Her er alle tre videoer samlet – i kronologisk rækkefølge. I nogle af videoerne henviser jeg til links. Dem kan du finde under hver enkelt video.

Twitter

Links

10 trin til at komme hurtigt og godt i gang med Twitter
Grundene til du bør genoveje automatisering

Facebook

Links

10 trin til at skabe din egen Facebook fanside
Hvad det nye layout betyder for dig som virksomhed
Facebooks konkurrenceregler
Sådan får du opdateret din Facebook fanside til Timeline

LinkedIN

Links

10 trin til at optimere din tilstedeværelse på LinkedIN
Sådan bruger sociale medier til at genere leads

I ugerne efter vi sendte disse videoer ud, lavede vi en videoserie om SEO med Thomas Rode. Lige nu leder vi efter inspiration til, hvad næste omgang videoblogindlæg skal handle om. Har du et godt forslag, eller noget du gerne vil høre om?

“Twitter for virksomheder” er en e-bog, der er skrevet til dig, der arbejder med marketing i virksomheder (inklusiv virksomhedsejere), og som kender til Facebook og måske allerede er på Twitter, men ikke helt ved, hvad du skal. Du kan købe “Twitter for virksomheder” her

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Do’s & don’ts på sociale medier
5(100%) 3 votes

Kommentarer

  1. Worldblog by poxo siger: 22. april 2012

    Worldblog by poxo…

    Videoserie om opførslen på de mest populære sociale medier…

  2. Hvad er en social medie strategi siger: 10. september 2012

    […] Dialog på sociale medier: Overvej hvilken slags dialog du skal have på platformene. Vil du inddrage dine fans eller followers i produktudvikling? Vil du være i frembrusende dialog? Eller skal du bare lytte til dem? Hvordan vil du kommunikere til brugerne? Alt efter hvilken platform du er på, kan man tale mere eller mindre casual. Hvordan vil du opføre dig på medierne? Vi har samlet en række videoer der kan hjælpe dig lidt igang. […]

62 sider Guide om at skabe værdi på Facebook

Der er over 3 mio. danskere på Facebook, så der er gode muligheder, for at få din målgruppe i tale. Hent vores 62 sider guide om, hvordan Facebook Timeline kan skabe værdi for din virksomhed her.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team