Derfor skal du vælge en Google Analytics partner

Ingen kommentarer17. februar 2014 under Analytics, Data

Derfor skal du vælge en Google Analytics partner

4.7(93.33%) 12 votes

Google Analytics er det mest udbredte værktøj til måling af trafik, adfærd og konverteringer på websites. Et stadig stigende antal virksomheder forstår vigtigheden af at måle på faktorer, der kan hjælpe med at forbedre forretningen. For at få fuldt udbytte af Google Analytics og de mange funktioner det tilbyder, bør du arbejde sammen med en Google Analytics Certified Partner (GACP). Vi er stolte over at være en af dem.

Garanti for kompetencer

Google stiller en lang række krav til virksomheder, for at de kan opnå en position som GACP. Det betyder, at vi skal opfylde en lang række rådgivningsmæssige og tekniske krav, samt gennemføre flere case-gennemgange af komplekse opsætninger, for at kunne opnå denne Certificering. Det betyder dermed også, at det arbejde vi laver med Google Analytics, er blevet blåstemplet af Google.

Der er rigtig mange, der arbejder med Google Analytics i Danmark, men kun få bureauer har en GACP-anerkendelse fra Google.

Direkte supportmuligheder

Som Certificerede Google Analytics-partner nyder vi godt af en række fordele, som i sidste ende kommer vores kunder til gode. Vi får for direkte support fra Google, når der er noget, der ikke virker, som det skal, og skal derfor ikke vente i dagevis, før vi får svar på eventuelle spørgsmål. Derudover har vi mulighed for, at komme med forslag til og anmodninger om nye features, der passer til jeres behov.

Vi er desuden medlem af en partnership-gruppe, hvor vi kan sparre med andre Google Analytics partnere omkring den optimale brug af platformen, og så deltager vi årligt på Googles’ partnerseminar i USA. På den måde bliver vi hele tiden klogere og tilegner os mere viden. Viden, vi bruger til at optimere på din forretning.

Googles beta-programmer og digitale roadmap

Google lukker op for beta-versioner af deres platform tidligere for deres partnere. Dels for at give dem et forspring, dels for at teste og kommentere på versionerne. De udgiver desuden deres fremtidige planer i et digitalt roadmap, der giver indsigt i fremtidens muligheder på platformen. På den måde får du som kunde også indblik i, hvad du kan forvente dig af GA fremadrettet.

Få fingeren på pulsen

Alt i alt er en Google Analytics Certified Partner det rigtige valg, hvis du vil være sikker på at vælge en partner, der forstår at udnytte de mange muligheder i Google Analytics. Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Oplæring i, hvordan du arbejder med WebAnalytics, Google Analytics og Google Tag Manager.
  • Audit af din data-indsamling og Google Analytics implementering.
  • Implementering og opsætning af komplekse Google Analytics og Google Tag Manager.
  • Brugen af Google Analytics til daglig rapportering og optimering.
  • Opsætning af Dashboards og data-visualisering.
  • Google Analytics kobling med Business Intelligence.

Vi hjælper allerede Danmarks største virksomheder med at få styr på deres dataindsamling, bruge data til at få det rigtige overblik, og få indsigt til at optimere deres forretninger. Vi ser frem til at kunne levere højkvalitetsløsninger til dig og din forretning. Vil du høre mere om, hvilke fordele det betyder for dig at være kunde hos en certificeret Google Analytics partner, så ring til 6060 4060 eller skriv til hej@atcore.dk.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Derfor skal du vælge en Google Analytics partner
4.7(93.33%) 12 votes

Tags: ,

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team