Atcore på 24:TUREN

(2) Kommentarer18. november 2011 under Events

Atcore på 24:TUREN

5(100%) 1 votes

Det er uge 46, som har fokus på iværksættere i Danmark. I går, torsdag, var dedikeret til Danmarks hemmelige helte på 24:TUREN, hvor vi i Atcore også åbnede dørene for nysgerrige sjæle. Vi havde 19 tilmeldte, men der dukkede 24 op, hvortil der var tre repræsentanter fra væksthuset, så her var proppet til bristepunktet. Her kommer en kort beskrivelse, et video sammentræk samt billeder fra dagen.

Program

Efter en let snack bød  vores CEO Sebastian Gullak, velkommen og gav en introduktion til, hvad vi laver og hvem vi er som team. Herefter fortalte vores Client Director, Adrian Kaule, om hvordan vi hjælper andre online, og hvordan du kan komme videre med din online forretning.

Vores SEO konsulent, Thomas Rode, gjorde publikum klogere på, hvordan vi bliver bedre til søgeoptimering, ved blandt andet at bruge et eksempel fra Wexøe, der var blandt gæsterne.

SEM-ekspert og Digital Director Mikkel Ipsen fortalte om effekten af Google AdWords og søgetrends i annoncering på Google.

Jakob Hertz rundede af med at fortælle om landingpages og konverteringsoptimering ud fra en case om Børsen e-learning.

Video

Som en del af en dokumenterende kultur, har vi filmet dagen. Her er et sammentræk fra de forskellige oplæg på dagen.

Billeder

Vi har fanget en håndfuld stemningsbilleder fra dagen, så du kan få en fornemmelse af atmosfæren. Billederne bliver også lagt på Facebook, hvis du skulle få lyst til at tagge eller blive tagget. Hvis jeg har fanget dig i et uheldigt øjeblik, kan du skrive til mig på db@atcore.dk, så fjerner jeg det igen.

Jeg skal minde alle om at vores mænd deltager i Movember, og ikke til daglig sporter så fine overskæg, men i øjeblikket støtter den gode sag.

Tak for en dejlig dag – vi hyggede os og vi håber I som besøgende havde en lige så positiv oplevelse som os. Vi ser i hvert fald frem til at åbne dørene igen en anden gang.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Atcore på 24:TUREN
5(100%) 1 votes

Tags: ,

Kommentarer

  1. Per Nygaard siger: 22. november 2011

    Tusind tak for et rigtigt interessant bidrag til 24 turen! Væksthuset og de deltagende virksomheder fik mange gode input til det videre arbejde med digitalt salgsarbejde.

  2. Denice siger: 23. november 2011

    Fedt at vores indslag blev godt modtaget – det er videregivet 🙂
    Det var lidt ærgerligt at der mødte flere op end tilmeldt, så det blev lidt klemt. Men hvor der er hjerterum… Det var godt at I fik noget ud af det alligevel!

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team