Atcore og Komfo har indgået strategisk samarbejde

Atcore & Komfo

(2) Kommentarer8. april 2013 under Nyheder

Atcore og Komfo har indgået strategisk samarbejde

5(100%) 7 votes

Det er endelig officielt: Komfo og Atcore er blevet samarbejdspartnere. Det betyder også, at vi primært anbefaler Komfo som Social Media Management platform. Hos Atcore har vi testet en række forskellige platforme til håndteringen af sociale medier, og er ikke i tvivl om, at Komfo tilbyder flest muligheder og skaber de bedste resultater på bl.a. annoncedelen.

Vi ser stort potentiale for flere af vores kunder i at bruge Komfos platform. Derfor glæder vi os til at lære platformen endnu bedre at kende, så vi kan vejlede vores kunder bedre i mulighederne med applikationer, annoncering og monitorering på sociale medier – herunder Facebook. Samtidig arbejder Komfo med en lang række interessante kunde, hvorfor et samarbejde var oplagt for os.

Catrine Bay, Partner Manager hos Komfo, siger:

“I Komfo er vi meget glade for partnerskabet med Atcore, som vi forventer vil give en øget værdi for vores kunder, der bl.a. har brug for at se potentialet i sociale medier som del af et større billede i deres online markedsføring. Igennem partnerskabet vil vi gerne vise vores kunder, at vi varmt kan anbefale at bruge Atcore til eksempelvis optimering af landing pages”

Værdien af sociale medier er ved at gå op for danske virksomheder, men mange overser potentialet i at håndtere de leads, der bliver skabt på platforme som Facebook, når de kommer over på deres website. Det er her, Atcore kan hjælpe mange af Komfos kunder.

Hos Atcore har vi dedikeret os til at være specialister indenfor landing pages og konverteringsoptimering. Derudover forstår vi, at samtlige berøringsflader er vigtige i kommunikationen med potentielle, aktuelle og tidligere kunder og at det ikke stopper der, men at det er lettere og billigere at beholde nuværende kunder, fremfor at skaffe nye hver gang.

Derfor arbejder vi strategisk og datadrevet på at ramme virksomheders målgruppe i alle faser – fra at tiltrække de rigtige besøgende, konvertere dem til kunder og bibeholde kunderne. Attract, Convert, Retain.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Atcore og Komfo har indgået strategisk samarbejde
5(100%) 7 votes

Tags: ,

Kommentarer

  1. […] over danskernes foretrukne sociale medie. I år har vi dog allieret os med Komfo, som vi blev partnere med i […]

  2. […] sidst er vi desuden blevet partner med Komfo, der bl.a. har resulteret i årets mest besøgte infografik. Derudover betyder partnerskabet, at vi […]

62 sider Guide om at skabe værdi på Facebook

Der er over 3 mio. danskere på Facebook, så der er gode muligheder, for at få din målgruppe i tale. Hent vores 62 sider guide om, hvordan Facebook Timeline kan skabe værdi for din virksomhed her.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team