Atcore længe leve – Hurra for 2 gode år

(3) Kommentarer1. august 2012 under Aktuelt

Atcore længe leve – Hurra for 2 gode år

5(100%) 3 votes


Idag er det 2 år siden, at Atcore slog dørene op med den første medarbejder – og sikke en rejse det har været lige siden.

I løbet af de sidste 24 måneder, er vi vokset fra 1 til 24 super kompetente og højt specialiserede medarbejdere, der kan dække en helstøbt proces omkring digital forretningsoptimering.

Lige fra at tiltrække nye besøgende til dit website via Search, Display, Remarketing, Social m.m., til at få dine besøgende til at konvertere. Dette gør vi via skarpe WebAnalytics kompetencer, og specialister i brugervenlighed, landingpage- og konverteringsoptimering. Fra at øge antallet af værdiskabende handlinger – til at øge din kundelivstid og værdi via kundeoptimering, dialog markedsføring og marketing automation.

Vi har arbejdet hårdt på at udvikle et framework med Attract. Convert. Retain. der hjælper vores kunder med at få overblik over de mange muligheder, der kan benyttes til at skabe værdi online, og vi er stolte af at være med til at skabe øget forståelse og opbakning for optimeringskulturer, og skabe bedre resultater og højere værdi, for rigtig mange spændende forretninger. I løbet af de sidste 24 måneder, har vi været med ombord på at skabe mere værdi online for bl.a. Danske Spil, Jobzonen, Scandlines, CBB Mobil, Grønlands Rejsebureau, Fritz Hansen, WhiteAway, Krak, Nybolig, SBS TV, Saxo.com, Babysam, Downtown, Berlignske, Lauritz.com og mange flere – og det er vi rigtig stolte af!

Vi arbejder også altid hårdt på at dele ud af vores viden inden for mange af vores arbejdsområder, via blogindlæg, seminarer, videoindlæg og guides. I løbet af det næste stykke tid, kommer der oveni købet til at ske meget mere på den front, med bl.a. flere e-bøger, guides og marketing tests.

Vi vil rigtig gerne invitere dig til fødselsdagsfest, men eftersom der sker så meget lige pt. må vi udskyde den til vi har fundet os tilrette i nye og større lokaler. Og SÅ skal vi ellers holde noget af en fest!

Tak for være med på rejsen og støtte os med at like, retweete, modtage vores nyhedsbrev og sprede budskabet omkring Atcore, og om hvordan vi er med til at hjælpe virksomheder med at tjene flere penge via de digitale kanaler og platforme.

Om forfatteren

Sebastian

Stifter og CEO

Sebastian Gullak er Founder af Atcore, og har brugt + 15.000 timer af sit liv på at rådgive en lang række af Danmarks største virksomheder, med at blive bedre til at forstå de digitale platforme, såvel som hvordan de tjener flere penge ved hjælp af digital forretningsoptimering.
Se profil ›

Atcore længe leve – Hurra for 2 gode år
5(100%) 3 votes

Kommentarer

  1. Jesper Jørgensen siger: 1. august 2012

    Stort tillykke med fødselsdagen. Må de næste to år blive lige så gode som de første 🙂

  2. Henrik Bro siger: 1. august 2012

    Super gået – et velfortjent og STORT tillykke 🙂

  3. Josefine siger: 6. august 2012

    Tillykke med det 🙂

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team