Årets 10 bedste blogindlæg

Skriv bedre tekster

Ingen kommentarer28. december 2012 under Aktuelt

Årets 10 bedste blogindlæg

5(100%) 4 votes


Året er ved at rinde ud. Jorden gik ikke under d.21., og vi fortsætter derfor ufortrødent vores daglige virke.

En stor del af trafikken på vores website kommer fra vores blog, og i løbet af 2012 har vi udgivet mere end 100 indlæg. Det betyder, at du med stor sandsynlighed har misset et enkelt eller to i årets løb. Derfor får du her vores 10 mest populære indlæg.

Udvælgelsen er baseret på, hvilke indlæg der har trukket mest trafik i løbet af året. Årets tidligste indlæg har selvfølgelig haft lidt mere tid at trække besøgende, ikke desto mindre har de mest populær indlæg levet i lang tid og bliver ved med at drive trafik til vores website.

Du kan læse de enkelte indlæg ved at klikke på overskriften.

1. 10 super-bruger tips til Facebook

Dette indlæg blev egentlig skrevet lidt hurtigt, for at vise nogle af de mindre kendte, men særligt smarte, funktioner ved Facebook. Især det seneste halve år har dette indlæg været særdeles populært og har fået utrolig mange kommentarer. Så mange at jeg har svært ved at følge med.

2. Infographic: Danske brugere på Twitter

Ikke overraskende ligger to af vores infographics i top 3. Twitter er endelig ved at vokse herhjemme og fra dengang vores infographic udkom i april, og til nu, er antallet af danske Twitter-brugere vokset fra 70.000 til mere end 115.000 i efteråret. Vores infographic var især populær på … ja Twitter, men også på Pinterest er den blevet delt flittigt.

3. Danskerne på Facebook infographic

Endnu en infographic i vores top tre. Vores infographic om Facebook udkom i efteråret, men er allerede nu så småt ved at være uddateret, hvilket siger lidt om, hvor hurtigt det bevæger sig i øjeblikket. Forbruget stiger og stiger, og flertallet af danskere over 13 år, er nu tilstede på Facebook.

4. 10 trin til at oprette din virksomhed på Pinterest

2012 blev året, hvor Pinterest for alvor populært, på trods af at have et par år på bagen. Derfor skrev vi en guide til at oprette din virksomhed på Pinterest. Indlægget er dog allerede en smule uddateret, da du ikke længere har brug for en invitation, og du nu kan oprette din profil som virksomhed fra begyndelsen. Har du allerede en profil, kan du konvertere denne, så den bliver en virksomhedsside.

5. Sådan får du opdateret din Facebook fanside til Timeline

Facebook rullede for alvor Timeline ud på virksomhedssiderne i starten af 2012. Det betød, at fra april kunne virksomhederne ikke selv vælge om de ville have Timeline eller ej, og det tvang dem således til at opdatere fansiderne. Det skrev vi således en guide til, som har vist sig at være kærkomment.

6. Farvernes indflydelse på din online forretning

Dette er et indlæg fra foråret omkring vigtigheden i at overveje farvevalget, når du designer eksempelvis dit website. Indlægget gennemgår hver enkelt farve og dets betydning på f.eks. dine CTA-knapper.

7. Hvad er Responsive Web Design?

Responsive var allerede et buzz-word i 2011, men især i 2012 er der kommet øget opmærksomhed på vigtigheden i, at dit webdesign er præsentabelt på mange forskellige platforme med forskellig opløsning. Læs mere om, hvad responsive er, og hvorfor det er vigtigt i indlægget.

8. 26 grunde til at WinnerSmoke kan overtale besøgende

WinnerSmoke var i løbet af sommeren i gennem en mediestorm, fordi tusindvis af brugere følte sig snydt af deres kampagne, hvilket førte til en del klager hos forbrugerombudsmanden. Karsten Lund gennemgik årsagerne til, at så mange danskere lod sig lokke af WinnerSmokes tilbud – på trods af at have deres sunde fornuft med sig.

9. Inbound vs. Outbound Marketing infographic

For at få vores daværende praktikant ind i både Inbound Marketing og udarbejdelsen af infographics, satte vi ham til at lave denne baseret på tal fra HubSpot. Da den var færdig, syntes vi dog, at den var så fin, at vi valgte at dele den med jer læsere. Og heldigvis – for den har været populær nok til at ende på vores top 10.

10. Sådan får du størst eksponering på Facebook med Edgerank

På en 10. plads har vores indlæg om EdgeRank lige sneget sig med. I løbet af året har nyheden om Facebooks algoritme fået en masse sider til at tigge om likes og kommentarer på mange kreative måder. Det har også skabt modstandskulturer for dem, der synes at disse like-hunters somme tider presser citronen.

Vi glæder os til at bidrage endnu mere med interessant og inspirerende indhold i det kommende år. Jeg og resten af Atcore teamet håber, du kommer godt ind i det nye år.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

Årets 10 bedste blogindlæg
5(100%) 4 votes

Tags:

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team