3 nye blogfavoritter

Ingen kommentarer25. oktober 2011 under Allgemein

3 nye blogfavoritter

5(100%) 1 votes

De seneste uger har jeg udplukket favorit-blogs i Atcore teamet, og i denne uge kigger jeg nærmere på, hvilke blogs der inspirerer SEM specialisten, konverteringseksperten og den ansvarlige for vores sociale medier.

KISSmetrics

KISSmetrics er et analyse værktøj, der bl.a. lader dig stille spørgsmål på dit (eget) site. På deres blog poster de infographics, gode råd omkring hvor dine besøgende kigger på et website, nyheder indenfor markedsføring osv. Se eventuelt deres nye infographic, der forklarer, hvad de laver.

Denne er Jarls favorit, som siger “Kissmetrics Marketing er min favoritblog, da de kontinuerligt holder den opdateret med nyheder og gode råd/cases fra stort set alle aspekter inden for den digitale verden. Lige fra sociale medier til SEM”.

Smashing Magazine favoritblog

Vores usability og CRO director, Jakob Hertz, følger med i flere blogs, men hans hjerte banker specielt for Smashing Magazine. Her kan du finde værktøjer i dit arbejde og blive inspireret, hvis du sidder fast.

Jacob tilføjer kort: “På Smashing Mag’ finder du dét du skal bruge”.

Spinsucks

Martine elsker Spin Sucks, fordi “de blogger om rigtig mange spændende ting indenfor sociale medier”. De skriver ikke kun om markedsføring for virksomheder, men også om hvordan mennesker forholder sig til sociale medier generelt.

Martine tilføjer desuden; “De har nogle gode pointer, man kan blive inspireret af – og så har de gode gæstebloggere.

Læs med i næste uge, hvor jeg bl.a. afslører, hvilken blog der er chefens favorit.

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

3 nye blogfavoritter
5(100%) 1 votes

Tags: , , , , ,

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team