3 blogfavoritter fra Atcore

Ingen kommentarer13. oktober 2011 under Allgemein

3 blogfavoritter fra Atcore

5(100%) 1 votes

Jeg har samlet teamets absolutte favorit-blogs. Det er en samling af både professionelle værktøjer, inspirations-blogs og personlige interesser. Der udkommer 3 stk i dag og de næste tirsdage. Det kan være, du kan blive inspireret?

Email Marketing Reports

Denne blog handler, som overskriften antyder, om e-mail marketing og optimeringen af dine nyhedsbreve og e-mail flows. Her får du f.eks. gode råd til, hvordan du formulerer den bedste subject line, indsigt i psykologien bag nyhedsbreve og tips til, hvornår du skal udsende dine mails.

E-mail Marketing Reports er Adrians favorit fordi; “Det er den bedste blog omkring e-mail på nettet, let og forståeligt skrevet, altid med på nyeste trends på området”.

Adrian har 5 års erfaring med e-mail marketing og har haft en mængde samtaler med kunder omkring deres udfordringer. Desuden har han selv eksekveret, opsat og udsendt et utal af rapporter.

favoritblog

AdWords

Christians, Atcores Senior SEM Specialist, mest læste blog er Googles blog om AdWords. Her kan du holde dig opdateret om nye funktioner, følge med i hvad der sker på det danske markedet, og hvad der er muligt herhjemme.

Christian tilføjer; “Jeg læser også en del på deres US blog, da man dermed er et skridt foran i forhold til, hvad der kunne blive aktuelt i Danmark på et senere tidspunkt”.

Marketing Experiments Blog

Marketing Experiments eksperimenterer med optimering af salg og markedsføring. Bloggen fungerer som et supplement hertil.

Karsten, der til daglig er Atcores LPO og CRO ekspert, har valgt marketing experiments bloggen som sin favorit, og han siger; “Jeg kan specielt godt lide deres akademiske, analytiske og no-bullshit approach til det at få flere besøgende til at gøre det, man gerne vil have dem til at gøre på sit site”.

Har du også en blog, hvis indlæg du ikke vil misse? I så fald vil vi meget gerne høre om den 🙂

Om forfatteren

Denice Brun

Head of Marketing

Denice er Atcores Inbound Marketing Manager og blogger om nyheder indenfor online marketing, brugen af sociale medier, discipliner indenfor konverteringsoptimering og retention.
Se profil ›

3 blogfavoritter fra Atcore
5(100%) 1 votes

Tags: , , , ,

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team