10 skarpe præsentationer vedrørende Inbound Marketing og sociale medier

Ingen kommentarer2. januar 2012 under Allgemein

10 skarpe præsentationer vedrørende Inbound Marketing og sociale medier

5(100%) 5 votes


Her er 10 skarpe og inspirerende præsentationer på Slideshare om Inbound Marketing og sociale medier til at kickstarte året med.

4 præsentationer om Inbound og Content marketing:

1. Marketing facts og fiktion

Denne præsentation sætter onde kritiske tunger, der skræpper op om sociale medier, på plads med de kolde facts. Præsentationen efterlader et indtryk af, at til trods for at Inbound Marketing kræver tid og hårdt arbejde, kan det betale sig for din virksomhed i sidste ende.

Marketing fact vs Marketing fantasy

2. Inbound Marketing

Denne præsentation introducerer Inbound Marketing på en lettilgængelig og visuel måde.

The Science of Inbound Marketing

3. Inbound Marketing

Denne præsentation giver et godt indblik i, hvordan marketing og salg har ændret sig fra de traditionelle kanaler til at handle om at sprede viden og links for at optimere på søgemaskiner. Præsentationen er således alle tiders, hvis du går og overvejer SEO og marketing på sociale medier.

The Power of Inbound Marketing

Vil du lære mere om Inbound Marketing?

4. Content Marketing

I denne visuelle flotte præsentation er der en hurtig opsamling af, hvad content marketing er, og den giver desuden et fornuftigt overblik over do’s and dont’s indenfor content marketing.

You know you need to create content, but what does that really mean?

Du kan læse mere om Content Marketing her.

 

1 præsentation om SEO ved hjælp af sociale medier:

5. Sociale medier og SEO

Denne præsentation giver et overbevisende indblik i,  hvordan søgninger kan optimeres ved hjælp af din virksomheds tilstedeværelse på sociale medier. Men husk nu: Tilstedeværelse er ikke nok. Du skal også være engageret! Læs mere om hvordan du kan bruge sociale medier til at generere leads.

The New Social Media and Google+ Impact on SEM

 

4 præsentationer om markedsføring på sociale online netværk:

6. Markedsføring på Twitter

I denne præsentation er der indsamlet 140 marketing tips fra tweeps. Præsentationen er fyldt med gode råd som bl.a. “Sørg for at have en samtale og ikke en salgstale,” og “Twitter er en samtale om din virksomhed eller om din branche, og den foregår hvorvidt du selv er til stede eller ej.”

140 Twitter Tips

Er din virksomhed på Twitter? Her er 10 trin til at komme hurtigt og godt i gang med Twitter. 

7. Google+

Denne præsentation giver dig hurtigt viden om Google+, hvordan du kommer i gang,  hvad Google+ indeholder og hvilke marksføringsmuligheder, der er for virksomheder.

Assembling Your Social Media Playbook with Google Plus and Brand Pages
Fik du blod på tanden og vil afprøve Google+? Her er 10 trin til at oprette din virksomhedsprofil på Google+

8. Markedsføring på Facebook

Da der er mange slides om Facebook, og Facebook ændrer sig hele tiden, har jeg valgt en præsentation, der handler om Facebooks Timeline. Præsentationen berører det kommende Timeline for virksomheder, og giver nogle forslag til hvad virksomheder, kan bruge det til. Føler du, at det, med timeline, er lidt uoverskueligt? Så kan du læse om timeline i vores indlæg om Hvad det nye Facebook layout kommer til at betyde for din virksomheds markedsføring.

Facebook Timeline

9. LinkedIn

Denne præsentation er af lidt ældre dato, men den giver stadig nogle gode og håndgribelige tips til hvordan man kan skabe trafik og optimere søgninger ved at benytte LinkedIn.

Optimizing Your LinkedIn Profile to Improve SEO for Your Company

Er du klar til at optimere din virksomheds tilstedeværelse på LinkedIn? Her kan du læse 10 trin til at komme igang.

Markedsføring på sociale medier anno 2012

10. Markedsføring på sociale medier 2012

Denne præsentation giver bud på, hvad der kommer til at være i fokus indenfor markedsføring på sociale medier i 2012. Præsentationen efterlader et indtryk af at sociale medier i højere grad tilgås via mobile enheder. Virksomheder bør da i højere grad tænke i lokationsbaserede enheder og apps.

Om forfatteren

Martine Gjede

Social Marketing Manager

Martine er Atcores Social Marketing Manager og blogger om alt indenfor sociale medier, bl.a. nyheder, værktøjer og brugen af sociale medier, og hvordan det kan gavne din forretning.
Se profil ›

10 skarpe præsentationer vedrørende Inbound Marketing og sociale medier
5(100%) 5 votes

Der er lukket for kommentarer.

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team