Atcore er mere end et mediebureau

Et mediebureau er ekspert i reklameindsats og mediesammensætning og kan rådgive om den optimale brug af dine midler inden for markedsføring.

Når du vælger Atcore, får du ikke blot et mediebureau, men meget mere end det. Vi er specialister inden for alle aspekter af online markedsføring, da vores fokus ligger på forretningsoptimering over hele den digitale platform. Vi hjælper med at tiltrække de rigtige kunder fra de rigtige kanaler samt sørge for, at de vender tilbage som betalende kunder.

Vi adskiller os fra et traditionelt mediebureau ved, at vores beslutninger baseres på data og ikke gætværk. Dette medfører, at vi kan præsentere dig for målbare resultater og give fuld indsigt i vores arbejde.

Mediebureau

Atcore består af et specialistteam, og vi betragter det som vores fornemmeste opgave, at hjælpe dig med at skabe højere værdi via digitale kanaler. Vi anser din forretning som var det vores egen, og vores interesse ligger i at skabe en livstidsværdi for din virksomhed, som vi kan være stolte af. Vi tager hånd om din unikke situation ved at kvalitetssikre kontinuerligt og have jævnligt kontakt med henblik på at få feedback på processen, så vi kan skabe den største værdi for dig.

Vores målbare resultater giver et skarpt overblik over, hvordan du lettere kan nå dine målsætninger. Vi kan derfor hjælpe dig med den viden som kræves, for at træffe de rigtige beslutninger vedrørende dit marketingbudget.

Vi er altså ikke bare et mediebureau, men et bureau som styrker din digitale tilstedeværelse og optimerer din forretning over hele linjen med en helstøbt løsning, som er afspejlet i vores store forståelse for online værdiskabelse.
Af d. 28. oktober 2013

 Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team

Få updates & tips på mail

For Marketing og webansvarlige, der vil sidde forrest i bussen.

CheckNy viden inden for online marketing

CheckKonkrete guides og hjælp til at optimere din forretning

Tilmeld nyhedsbrev