Danske Spil

Digitalisering med SEO, WebAnalytics og kodning

I 2012 blev spillemarkedet i Danmark liberaliseret, hvormed markedet ville blive præget af en meget høj konkurrence fra både ind- og udenlandske aktører. I samme forbindelse fik Danske Spil et nyt Flash-site, som ikke blev indekseret ordentligt i Google.

Danske Spil havde behov at øge fokus på at drive forretning via digitale platforme, herunder at udnytte muligheden for bedre at kunne drive trafik ved større synlighed for Danske Spil i søgeresultaterne såvel som at øge relevansen og brugervenligheden af sitet.

Løsning

For at skabe en quick-win blev der implementeret en række subdomæner for de enkelte hovedkategorier (Lotto.danskespil.dk, Quick.danskespil.dk, online- bingo.danskespil.dk osv.) udviklet fra Flash til HTML/CSS samt Javascript for at bibeholde en del af de dynamiske elementer på websitet. Det blev samtidig sikret, at alle sider var teknisk SEO-venlige. Derefter blev der udført en søgeoptimering mod de enkelte spil og deres relevans i markedet.

Vi optimerede således ved at:

  • Konvertere websitet fra Flash til HTML/CSS/Javascript
  • Søge- og domæneoptimere websitet
  • Implementere WebAnalytics & KPI’er
Atcores force er at de på én gang er dygtige teknisk, men samtidigt er i stand til at uddanne og sætte en organisation ind i hvad der skal laves og hvorfor. Jeg kan bestemt anbefale andre at arbejde med Atcore!
– Kristian Bækgaard, Online Campaign Manager, Danske Spil

Resultatet

Efter lanceringen af det nye Danskespil.dk skete der først og fremmest en væsentlig forøgelse af antal indekserede sider. Fra at have én indekseret side (forsiden) gik danske spil til at have over 700 sider indekseret i Google.

Ovenfor vises antallet af URL’er der modtager trafik mellem august og november

Danske Spil fik ydermere gennemtænkt deres Analytics-arkitektur for at kunne dække deres data og analysebehov, herunder afdækning af KPI’er, mål, relevante målepunkter, events, rapporteringsønsker m.m.

Ovenfor vises antallet af ”ikke-betalte” søgeord der skaber trafik over oktober måned

Ovenfor vises stigningen i trafik i løbet oktober måned. Alle data er vist ex. forside trafik, hvorfor der ikke fremgår trafik fra begyndelsen. Af hensyn til data-indsigt, kan vi desværre ikke vise trafik-tal

Læs mere om Atcore: SEO, Analytics

Følg Atcore


Recommend on Google

Mød Atcore

Atcore er specialiseret i at optimere digitale forretninger. Vi hjælper dig med at få mest muligt trafik til din forretning, sikrer at flere besøgende foretager værdiskabende handlinger, og skaber loyale kunder. Vi er et senior Team med de rette ambitioner og erfaringer, til at skabe en succes sammen med dig!

Mød dit Atcore Team

Få updates & tips på mail

For Marketing og webansvarlige, der vil sidde forrest i bussen.

CheckNy viden inden for online marketing

CheckKonkrete guides og hjælp til at optimere din forretning

Tilmeld nyhedsbrev